La Fundació Festa Major de Gràcia decideix seguir amb el tradicional Concurs de carrers guarnits

La darrera edició de la Festa Major de Gràcia amb el tradicional concurs de carrers guarnits va ser la de l’any 2019, després la Covid va fer modificar la festa major, el concurs es va deixar aturat i des de la Fundació es van fer diverses mencions als carrers guarnits. A partir de llavors van sorgir veus que es preguntaven si calia serguir amb el format de concurs de carrers que ja coneixiem, o bé era millor caviar-ho a mencions especials.

Per aquest motiu el nou comitè de direcció que va entrar a liderar l’entitat el passat 7 de març de 2022 va posar sobre la taula de discussió el model de concurs de guarnits de la Festa Major de Gràcia tot escoltant algunes veus internes de comissions que des de feia anys volien revisar aquest aspecte cabdal de la festa. Com a conseqüència d’això el 28 d’abril, Lina López, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia va informar a les comissions que es realitzaria una consulta sobre el model de concurs que s’ha acabat materialitzant en la reunió de patronat del 30 de juny de 2022.

Així doncs les comissions i els patrons físics de la Fundació Festa Major de Gràcia han pogut escollir entre diverses opcions: mantenir el concurs fent pública la classificació de tots els concursants, o bé, en cas de voler canviar el model de concurs, triar entre donar mencions a tots els carrers i places (seguint el model de 2021) però sense classificació o bé fer públic el rànquing dels 10 primers guarnits i de l’11è premi al darrer, entregar una menció. El resultat de les votacions ha deixat clar que la majoria del patronat s’ha decantat per la primera opció. Per tant, aquest 17 d’agost a la Plaça de la Vila, data i lloc emblemàtic de la festa on es desvetlla el resultat del concurs de guarnits de carrers i places, es tornarà a repetir el ritual de cada any.

D’aquesta manera El patronat de la Fundació Festa Major de Gràcia, màxim òrgan de govern de l’entitat, ha validat el model de concurs de guarnits de carrers i places que s’ha vingut celebrant a la festa fins a l’edició de 2019.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat