Tertúlia «Josep Vidal i Granés i Sant Medir, la realitat versus el mite» i visites guiades al Campanar de Gràcia

Aquest mes d’octubre el Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis, ens proposa dues activitats una d’elles en forma de tertúlia, i l’altre la visita de la torre del campanar de Gràcia.

«Josep Vidal i Granés i Sant Medir, la realitat versus el mite»

El dijous 20 d’octubre a les 19.30 hores a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, Alzina, 9 tindrà lloc l’acte titulat «Josep Vidal i Granés i Sant Medir, la realitat versus el mite» a càrrec de Jordi Guilera, Filòleg i músic i Josep Maria Contel Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis.

Les grans llacunes en la vida de Josep Vidal i Granés, fundador de la tradició de la romeria a Sant Medir des de Gràcia, juntament amb el contrast de dades documentades incoherents amb el que s’ha dit històricament sobre els orígens de la romeria han portat a investigar i fonamentar documentalment una nova realitat que posa de manifest que les coses no eren com semblaven.

L’acte està organitzat pel Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis, i col·laboren: la Fundació Festa Major de Gràcia, Institut Ramon Muntaner, Generalitat de Catalunya, i l’Ajuntament de Barcelona-Gràcia.

Visites al Campanar de Gràcia

A més aquest mes també es podrà tornar a visitar el mític campanar de la plaça de la vila, que ja va obrir portes durant els dies de la festa major d’enguany. Els nous horaris seran els següents: els dimecres a les 18.00 hores, i els dissabtes i diumenges alterns a les 11.00 hores. Recordem que per visitar-lo cal reserva prèvia al mail del Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis: tallerhistoriagracia@gmail.com.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat