S’obre el termini per sol·licitar el Servei de Transport Fix per aqauesta temporada

Totes les persones que vulguin sol·licitar el Servei de Transport Fix per aquest curs 2024-2025 ja poden ser la seva sol·licitud sigui a través d’internet o per correu postal fins al dimecres 15 de maig.

L’objectiu del Servei de Transport Fix és el de facilitar el desplaçament en autobús adaptat o taxi a aquelles persones amb dificultats de mobilitat. Per aquest motiu, s’ofereixen recorreguts que es repeteixen en hores, orígens i destinacions, i es poden programar fàcilment amb antelació. Això sí clar esmentar que queden exclosos d’aquest servei els trasllats als centres d’ensenyament i als centres sanitaris.

Així doncs, qualsevol persona resident a la ciutat de Barcelona amb certificat de discapacitat i mobilitat reduïda reconeguda, que s’hagi donat d’alta al Servei de Transport Especial pot demanar-ne la sol·licitud.

El servei és de demanda anual, és a dir comprèn des de l’1 de setembre de 2024 a 31 agost de 2025. L’any següent, si es vol, s’ha de renovar, i el període per tal de demanar-lo serà de l’1 d’abril al 15 de maig, ambdós inclosos. Podeu fer-ho a través d’aquesta web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat