El Bar Alfa reemplaçat per una botiga de AW LAB

L’any 2021 en plena crisi cultural per als locals d’oci Gràcia va perdre per sempre el Bar Musical Alfa ubicat a Gran de Gràcia 36. El tancament provocat per la pandèmia va poder més que la música i l’espai musical i de concerts en viu no va poder aguantar fins a l’obertura.

Així doncs, el local va haver de tancar sense poder-se acomiadar dels seus clients, tan sols en un comunicat publicat a les seves xarxes socials. Després vingueren gairebé quatre anys amb el local tancat, a l’espera que un nou inversor el comprés per un milió d’euros, que era el preu amb el qual s’anunciava als diversos portals.

Finalment, el local ha tornat a obrir, ara hi trobem una botiga de la cadena AW LAB de roba i calçat esportiu. A l’interior com a picada d’ullet els interioristes han deixat el mosaic on es pot llegir «Alfa» com a recordatori que un dia va haver-hi una pista de ball on la música pop dels 80 i 90 n’era la protagonista.

AW Lab forma part de Bata una de les grans empreses mundials de calçat amb seu a Lausana, Suïssa. La primera botiga de la marca AW Lab que es va obrir a Espanya va ser a la ciutat de Barcelona al Portal de l’Àngel, actualment compta amb 8 punts de venda a la ciutat comtal.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat