S’ha presentat la samarreta de la Festa Major 2023

Fotografia: Ajuntament de Barcelona

Aquest passat divendres 28 de juliol de 2023 es va fer l’acte de presentació de la samarreta oficial de la Festa Major de Gràcia. La presentació de la samarreta es va dur a terme a la plaça de la vila amb la presència de la regidora del Districte de Gràcia, Laia Bonet, i la presidenta de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, Lina López.

L’acte va ser presentat per la periodista Virtu Morón amb representants de la Fundació Festa Major i de les Comissions dels Carrers de Festa Major. A més, hi van participar els Gegants de Gràcia, els Trabucaires, els Castellers de Gràcia, el Drac de Gràcia, i Gina Pont la guanyadora del concurs de cartells de festa major d’aquest 2023, en què va explicar el públic assistent el perquè del cartell i els conceptes que transmet.

Finalment, es va fer el sopar de vigílies que aplega els components de les diferents comissions de les entitats que participen i fan possible la festa major. Com cada any la samarreta estarà disponible i es podrà adquirir a les diferents barres i seus dels 23 carrers guarnits de la festa major 2023.