Obertes les incrispcions als tallers per al curs 2022-2023 d’El Centre Moral de Gràcia

septiembre 13, 2022

Setembre és sinònim de tornada a l’escola i tota activitat, i per aquest motiu el Centre Moral i Instructiu de Gràcia iniciarà el pròxim 3 d’octubre de 2022 el 1r trimestre del nou curs amb diversos tallers i activitats.

Les inscripcions per a poder assistir als tallers es poden fer a la secretaria del Centre de l’1 al 23 de setembre, de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 i de 16:30 a 19:30 hores.

Així doncs, el Centre oferirà tota mena d’activitats: cursos d’idiomes, música, teatre, ball, ioga i moltes més coses. Per fer els diferents tallers, s’haurà de portar el material que indiquin els professors i monitors. El material anirà a càrrec dels alumnes. Els tallers hauran de tenir un mínim de 5 participants i un màxim de 10. Si no s’arriba a aquest nombre d’alumnes, el taller no es farà.

Pel que fa als tallers d’idiomes enguany n’hi haurà d’anglès i els seus respectius nivells, així com de francès i un de llengua i cultura italiana.
Pel que fa als tallers amb propostes més artístiques tindrem el de música, el de teatre, un de country, ball en línia, de ioga, taller de memòria, taller de pintura i bestiari medieval, i finalment taller d’escacs per adults.

Don't Miss

El dia 25 de maig Gràcia celebra les Setmanes d’Arquitectura 24

Del 14 de maig i el 28 de juny Barcelona celebra les

Del 6 al 10 de maig Gràcia celebra la Setmana de la Gent Gran

Un any més Gràcia torna a celebrar la Setmana de la Gent