8 de Març a Gràcia

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona i com cada any se celebren diverses activitats i mobilitzacions per reivindicar els drets laborals i socials de la dona.

A Gràcia hi ha diverses activitats relacionades amb el 8 de març, tot seguit us expliquem algunes d’elles.

Taller «Fem cartells pel 8M»  taller obert a tothom per a preparar els cartells per a manifestar-te el 8M, t’oferim el material que necessitis. Activitat Intergeneracional. A l’Espai Jove del Coll el 4 de març de 17 a 21 hores.

Teatre “Avui no dormo als teus braços”  Representació teatral “Avui no dormo als teus braços” lectura dramatitzada “Reverberació de 365 Dones l’any” sobre la vida de l’Anna Maria Martínez Sagi. 6 de març a les 18.30 entrada de franc al Centre Cívic La Sedeta.

El 7 de març al Centre Esportiu Municipal Can Toda hi haurà  una taula rodona amb el lema “L’esport també té nom de dona”, amb la ponent Judith Solanas i diverses dones directives i esportistes de Gràcia. Com a cloenda, es farà un partit de waterpolo femení a les 18.30 hores.

El mateix dijous  podrem assistir al Taller «Presentació + Testatge «F()rma». Un projecte que explora la intersecció entre ciència i feminisme a través de la investigació de patrons amb tall làser sobre teixit. A l’Ateneu de Fabricació de Gràcia de 16 a 19 hores.

Cicle del Club de lectura «Desmuntant desigualtats» a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents – M. Antonieta Cot del 5 al 9 de març.

A banda d’aquestes activitats n’hi ha moltes programades per al llarg de tota aquesta setmana, les podeu consultar en aquesta web.

Ràdio Gràcia |

Durant tota aquesta setmana la ràdio local de Gràcia també té com aprotagonistes les dones. Del 4 al 8 de març, Ràdio Gràcia dedicarà la seva programació al 8M. Tertúlies, entrevistes, presentacions de llibres i reportatges per explicar històries de dones als oients de la 107.7 FM. Podeu trobar la programació en aquest enllaç.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat