Al Teatre! Descobrim 4 sales de teatre de Gràcia que val la pena visitar

marzo 1, 2024

Gràcia gaudeix d’un munt de sales teatrals, que ens ofereixen una programació molt diversa tant per gèneres com per a tots els públics. Avui hem volgut fer aquesta petita guia, perquè descobriu les sales que teniu al costat de casa, i quina programació us ofereixen. Gaudiu del teatre!

Teatre del Centre de Gràcia | C/ Ros de Olano 9

El Centre de Gràcia ofereix en el seu teatre una programació variada al llarg de la temporada i pensada per a tots els públics. Per una banda, és la seu del Grup de Teatre, una de les seccions amb més membres de l’entitat que l’any vinent celebrarà el seu 140è aniversari, però a més també ofereix una programació amb espectacles de companyies teatrals d’arreu del territori, concerts, i diverses propostes culturals. De cara al trimestre vinent podrem veure «L’hostal de les tres Camèlies», o gaudir de bona música en directe amb els diferents concerts que ofereixen.

Golem’s | C/ Sant Lluís 64

Golem’S és un espai que acull una àmplia varietat d’arts escèniques, des del stand up més actual fi ns als consolidats espectacles de Tap Jam de claqué. La seva sala, amb les seves característiques taules i cadires, et permet gaudir d’una consumició de la seva àmplia oferta a l’ambigú mentre gaudeixes de l’espectacle. Un teatre acollidor que et farà sentir com a casa i és l’escenari perfecte per a les primeres cites.

Casal Corpus Grup de Teatre | C7 Bailèn 175

El Casal Corpus Grup de Teatre és una de les companyies gracienques més actives portant obres als escenaris tant d’arreu del país com de Gràcia. Aquest 2024 podreu gaudir de nous muntatges : “M’esperaràs?” al mes de març i de “Germanes” l’11 i 12 de maig, una història amb retrobaments familiars, acompanyats amb una sèrie d’entrebancs que els posaran a prova.

La Casa dels Contes | C/ Ramon y Cajal 35

La Casa dels Contes, és un espai de petit format on us trobareu com a casa. Des del seu escenari ens proposen funcions per a nens a partir de dos anys, i també per als adults. Ubicats al carrer de Ramon y Cajal, el seu escenari és un laboratori que explora en el món de la imaginació, la literatura i les emocions a través dels paradisos de la ficció.

David Ramon

David Ramon. Editor i director del TOT Gràcia Magazine.
Actualment també a Ona Mar Fm.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els