Nova edició del Concurs Literari Vila de Gràcia 2024

Un any més la Fundació Festa Major de Gràcia, conujtament amb el Centre de Gràcia, posen en marxa el concurs literari a mode de jocs florals. Des de l’any 2016 a l’organització del concurs s’hi va sumar la Federació de Colles de Sant Medir.

El concurs es divideix en dues grans categories: “Contes i Poesia” i “Textos teatrals”. Paral·lelament, cada una d’aquestes categories té diferents subseccions i modalitats segons l’edat dels autors i la temàtica. Es poden fer peces literàries ambientades a la Festa Major de Gràcia, a la festa de Sant Medir o de temàtica lliure.

L’any 2024 es suma a la organització del concurs l’Independent de Gràcia, el diari local de referència a la Vila de Gràcia. En sumar-s’hi es crea la categoria d’article-reportatge periodístic. D’aquesta manera s’obre encara més la participació a nous tipus de públic.

Funcionament del concurs |

Així doncs qui vulgi es por presentar en cada una de les diferents categories: Concurs Literari Contes i Poesia, Concurs Literari Obres Teatrals i finalment Concurs Literari Articles i Reportatges.

Les bases del concurs surten a meitats de febrer i es reben obres durant un mes sencer en format digital, és a dir des de 22 de febrer 22 de març de 2024. El veredicte del jurat del concurs es fa públic en un acte cultural que es celebra al teatre del Centre Gràcia el dijous 25 d’abril a les 19:00 hores i consta de dues parts: la primera amb l’acte institucional en si del lliurament de premis i per altra, una actuació cultural com a final de festa.

Els premis van des de lots de productes, publicació dels reportatges premiats i premis en metàl·lic de fins a 300€.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat