Aquest diumenge 25 de febrer se celebra la 9a Passejada en Roda Petita

Fotografia: Arxiu.

Aquest diumenge 25 de febrer es donarà un cop més la sortida a la Passejada en Roda Petita organitzada per l’Associació Catalana per a la Síndrome de la X Fràgil. Serà un matí perquè petits i grans voltin en patins i patinets pels carrers de Gràcia i acabin jugant i participant en diverses activitats al pati del col·legi La Salle de Gràcia, que és on l’Associació té la seva seu.

Aquesta activitat està dins dels actes de celebració del Dia Internacional de les Malalties Minoritàries. La Passejada en Roda Petita és un dia de celebració familiar que dona protagonisme a l’esport, la mobilitat urbana i la inclusió. Aquest 2024 ja farà 9 anys des de la primera edició i cada cop són més els que se solidaritzen ajudant a donar ressò de què és i significa aquesta síndrome i donen suport a la captació de fons.

La jornada començarà a les 10.00 del matí al pati de l’Escola La Salle de Gràcia, i mitja hora més tard s’iniciarà la passejada per la Vila de Gràcia acompanyats dels voluntaris de l’Associació de Patinadors de Barcelona. Un cop acabat el recorregut els participants tornaran a la seu de La Salle de Gràcia on continuarà la jornada amb diverses activitats amb sortejos i una batucada.

L’objectiu de la Passejada en Rosa Petita és la de recaptar fons i per aquest motiu cal inscriure’s per tal de poder-hi participar, comprant la vostra entrada en aquesta web.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat