L’Ou com balla al Oratori de Sant Felip Neri i a altres espais de Gràcia

Un any més la Fadrinalla de Gràcia ha tornat a transformar el pati de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia, en un jardí on podem tornar a gaudir del tradicional Ou com balla durant les festes de Corpus d’aquest 2023.

Enguany, aquest element tan singular de la tradició del Corpus s’ha hagut d’adaptar pel context d’emergència climàtica i el decret de sequera. Així doncs, el brollador continua funcionant amb un circuit tancat d’aigua (que a més es fa servir per regar) però s’ha substituït la piscina utilitzada en edicions anteriors per un cubell. El podreu veure des d’aquest dijous 8 a diumenge 11, d’11 a 13 h i de 17 a 20 hores al carrer del Sol 8.

Fotografia: La Fadrinalla de Gràcia

Al carrer de la Llibertat de la Llibertat també podrem gaudir d’una catifa floral i de l’ou com balla. Serà el diumenge 11, de 9 a 18 h. A les 18 h la catifa serà desfeta pels Gegants de Gràcia. A càrrec de la Comissió de Festes del carrer de la Llibertat.

A la plaça de la Virreina, a la Parròquia de Sant Joan també ens trobarem tant una catifa floral com l’ou com balla, serà el diumenge 11, de 8.30 a 19 hores. Així doncs, els actes començaran a les 08.30 hores amb la catifa i amb l’acompanyament dels músics de l’Àliga de Gràcia al llarg del matí. A les 10 h, inici de l’ou com balla. A les 19 h serà desfeta per l’Àliga i el Lleó de Gràcia.
A càrrec de la Parròquia de Sant Joan de Gràcia, Catifaires de Gràcia i Àliga de Gràcia. Finalment, a l’Espai Albert Musons al carrer de l’Alzina, 9 també hi trobarem el seu ou com balla.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat