La web A Gràcia Ho trobes posa en marxa la campanya «Comerç obert, només hi faltes tu»

La plataforma de comerç gracienc A Gràcia Ho trobes ha posat en marxa la campanya «Comerç obert, només hi faltes tu», que posen en marxa  gràcies al programa de subvencions Impulsem el que fas, la col.laboració de l’Ajuntament de Barcelona, i de les associacions de comerços de Gràcia que han decidit afegir-se, com son Verdi, Astúries, Botigues de l’Abaceria, Travessera de Gràcia Centre, Travessera de Dalt, Coll Amunt i Mercat de Lesseps. A la campanya hi participen també comerços independents i d’altres associacions.

El barri de Gràcia sempre ha estat molt comercial, associacionista i col·lectivista, però les zones comercials no es troben en un lloc concret, hi ha molts comerços disseminats pels carrers i carrerons que no tenen cap associació de comerços al seu voltant. Trobem comerços amb una llarga trajectòria familiar i que han anat passant de generació en generació, però també, n’apareixen de nous tot sovint, molts d’ells a càrrec de noves emprenedores, persones valentes que s’arrisquen. La plataforma col·laborativa A Gràcia Ho Trobes va néixer el setembre del 2020 justament per aixoplugar a tots els comerços de Gràcia sota un mateix paraigua. En aquesta ocasió presentem una campanya de sensibilització enfocada a les persones usuàries del barri de Gràcia, amb l’objectiu de donar suport al petit comerç.

Amb aquesta campanya els responsables volen explicar a la ciutadania del districte de Gràcia la veritable importància i rellevància que té el fet de fer les compres del dia a dia al comerç de proximitat. L’objectiu de la campanya és fomentar el vincle que uneix al comerç amb la persona compradora, i crear-ne de nous amb les persones usuàries que encara no han fet el pas de convertir-se en compradors i compradores del comerç de proximitat.

La campanya “Comerç obert, només hi faltes tu» pretén impactar a la persona compradora i explicar-li amb claredat que comprar al barri és una experiència enriquidora, que va molt més enllà del que sembla a simple vista. Qualitat, servei, seguretat, responsabilitat i sostenibilitat, entre d’altres, són els conceptes de valor en els que es fonamenta aquesta campanya.

Dins de la campanya hi ha previstos 3 punts informatius que durem a terme els divendres 9 de juny, 16 de juny i 30 de juny, en horari de 10:00h a 14:00h i en les següents ubicacions:
09/06: Mercat de la Llibertat
16/06: Plaça de la Revolució
30/06: C. Astúries (Fontana).

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat