EL CNL posa en marxa cursos intensius de català aquest estiu

junio 12, 2023

Un any més el Consorci per la Normalització Lingüística torna a posar en marxa els cursos, intencius de català durant l’estiu. Per una banda, els alumnes hi trobaran l’opció dels Cursos Inicials pensats per a les persones que no parlen amb l’alfabet llatí, com són els usuaris de l’àrab, urdú, rus, ucraïnès…, i per altra banda els Cursos bàsics per a persones que no parlen gens de català, i no l’entenen o l’entenen poc, però sí castellà, francès, anglès.

A més el CNL també ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l’escolarització obligatòria a Catalunya. Així durant els dies 27 i 28 de juny serà el període per a les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Abans de tramitar la inscripció és recomanable fer una prova per tal de poder determinar el nivell del curs en què es podran inscriure. Tot i que en el cas d’Inicial i B1 no és indispensable, els facilitarà als usuaris la inscripció el dia que l’hagin de formalitzar. Disposen de cites presencials per fer la prova de nivell a aquelles persones que tinguin dificultat per fer-la en línia i també poden anar presencialment, a qualsevol de les seves oficines, on us ajudaran a fer el formulari inicial.

A Gràcia el Consorci per la Normalització Lingüística té la seu a l’Av. de la Riera de Cassoles, 23. Podeu consultar més informació en aquesta web.

Don't Miss

La Zona de lleure per a gossos de Travessera clausurada

A partir del 15 de juliol de 2024 l’àrea d’esbarjo per a

Torna el Concurs de Balcons, portalades i comerços guarnits 2024

Un any més des de la Fundació Festa Major de Gràcia es