Aquest diumenge 18 Dia de la ciència de Gràcia a la plaça Joanic

Aquest diumenge 18 de juny se celebra el Dia de la Ciència a Gràcia, se celebrarà a la plaça Joanic en un homenatge a les dones científiques.

L’objectiu de la jornada que anirà des de les 10.00 i fins a les 14.00 hores, té com a finalitzat familiaritzar l’interès per a la ciència a infants, joves i adults. Enguany per tal de fer l’homenatge a les dones científiques P la jornada mostrarà exemples de dones científiques i en detallarà les aportacions a la història del coneixement.

Pel que fa a les diverses activitats hi trobarem des de l’apassionant món de l’astronomia fins a la ciència més experimental. Per exemple, hi haurà un taller d’observació solar amb telescopis que permetrà veure les taques i les flamarades del Sol. També hi haurà una activitat dedicada a reconèixer i construir les constel·lacions astronòmiques. Igualment, s’hi podrà participar de diferents tallers de com funcionen els circuits elèctrics, sobre l’energia solar i també sobre la intel·ligència artificial. Així mateix, hi torbarem xerrades i un espai per a la lectura d’obres de temàtica científica.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat