La plaça de la Vila torna a ser l’escenari del 33è Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu

Un any més la plaça de la Vila de Gràcia serà l’escenari on qui vulgui pugui gaudir novament del terme del Jazz durant els mesos de setembre i octubre d’aquest 2023.

Concretament del 9 de setembre a l’1 d’octubre la plaça de la Vila acollirà el 33è Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, escenari històric del festival, acollirà sis concerts a l’aire lliure, repartits en tres dobles sessions.

Des de l’any 1990, l’AMJM organitza el Festival L’Hora del Jazz- Memorial Tete Montoliu, una iniciativa que vol apropar a un públic ampli l’escena jazzística catalana. Ho fa a partir de concerts localitzats en diversos punts de Catalunya, realitzant una aposta ferma pels talents emergents junt amb noms de reconeguda presència a l’escena musical catalana. Té una ferma voluntat de donar suport i visibilitat als músics del país, així com a les sales i entitats del sector.

Pel que fa a la capital catalana, és a dir a Barcelona, com és tradició, els concerts se celebraran a l’aire lliure, en sessió doble i a la plaça de la
Vila de Gràcia. Durant tres diumenges seguits, la llegendària plaça del rellotge acollirà una selecció d’artistes joves i no tan joves, canònics i innovadors, d’estils, procedències i trajectòries ben diverses; un mosaic del nostre jazz, que també farà parada i fonda en clubs, ateneus, auditoris i altres indrets del territori.

Programació 2023 |

Diumenge 10 de setembre
Plaça de la Vila de Gràcia
18.00h. Oriol Vallès Quartet
19.00h. Mar Serra Grup

Diumenge 17 de setembre
Plaça de la Vila de Gràcia
18.00h. Ismael Dueñas & Abril Sanglas
19.00h. ONC Trio

Diumenge 24 de setembre
Plaça de la Vila de Gràcia
18.00h. Jordi Berni Trio
19.00h. Barcelona Jazz Septet.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat