La nevera solidària al Mercat de Lesseps: activitats i gastronomia dissabte 16 de setembre

Coincidint amb la festa major del barri de la Salut el Mercat de Lesseps acollirà el dissabte 16 de setembre de 2023 la presentació i prova pilot de la «Nevera solidària».

La nevera solidària és una iniciativa que neix amb l’objectiu de pal·liar el malbaratament alimentari i alhora fer-nos conscients d’aquesta realitat. Així doncs la prova pilot omplirà la nevera del Mercat de Lesseps d’aliments dels comerços del barri que s’han de llençar perquè no es poden vendre pel seu aspecte, però que estan en bon estat. La nevera, situada a la 2a planta, està impulsada per Salutem, el CAP Larrard i el veïnat de la Salut, en col·laboració amb els comerciants del mercat, de l’IMMB, el districte de Gràcia i la xarxa de Neveres Solidàries.

Però a més de la presentació de la nevera solidària i aprofitant que el barri està de festa major, el mateix dia a les 11.30 hores, se celebrarà un taller d’hort vertical i, a les 12.00 hores, la presentació de «Escaqueja’t al mercat», una nova activitat d’escacs que tindrà lloc els primers dimarts a la tarda de cada mes al mercat.

Finalment, a la pista de petanca del carrer Maignon, a les 14.00 hores podrem gaudir d’una paellada popular elaborada amb els millors productes del mercat. El preu del tiquet serà de 8 €, i inclourà una beguda del bar de la pista de petanca. La paellada estarà acompanyada pel DJ Vintage Jukebox, que posarà música al dinar i a més i ens donarà l’opció d’escollir els temes que volem que sonin als assistents.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat