Jornada per la Pau als Lluïsos de Gràcia amb el Banc del Temps el 21 de setembre

En moments com els que estem vivint, en què la guerra és notícia, des de Lluïsos i el Banc del Temps de Gràcia, volen donar veu a qui promou d’una manera pràctica una cultura de Pau.

En aquesta celebració, s’explicarà què és la Comunicació No Violenta i de l’impacte positiu que té en les nostres relacions en el dia a dia. A més els assistents tindran l’oportunitat de veure la projecció «Constructors de Pau» en la qual el cineasta Jeremy Gilley, promotor del Dia Internacional de la Pau i Prem Rawat, educador de la pau, mantenen una apassionant conversa sobre la pau al món i la pau personal. Hi haurà també un espai en què els assistents podran participar amb les seves reflexions sobre la necessitat de pau i com la podem assolir.

I per acabar la jornada assistirem a la presentació del Programa d’Educació per a la Pau, que promou una cultura de pau d’una manera pràctica i assequible per a tothom incentivant els valors innats de l’ésser humà.

La jornada «Connecta’t amb la pau» serà el dijous 21 de setembre de 2023 a les 19.00 hores a la plaça del Nord 7 a la seu dels Lluïsos de Gràcia, i l’entrada serà de franc.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat