Gràcia celebra del 16 al 22 de setembre la Setmana Europea de la Mobilitat

La Setmana de la Mobilitat Europea arriba a Gràcia amb diverses activitats els propers caps de setmana, concretament del 16 al 22 de setembre de 2023.

L’objectiu de la Setmana de la Mobilitat és el de conscienciar als veïns i veïnes, sobre els beneficis de la ciutat més pacificada i sobre altres usos a què es pot destinar l’espai que habitualment ocupa el vehicle privat motoritzat. Així doncs, a través d’aquesta sensibilització també té l’objectiu que la ciutadania redueixi l’ús del vehicle privat motoritzat, i decideixi utilitzar altres formes de transport més sostenible com poden ser els transports públics de metro i tren, o bicicleta.

Així doncs, durant tot el mes de setembre hi ha programades diverses activitats organitzades per l’Ajuntament i per entitats i associacions.

El divendres 15 se celebrarà la Parking Day a Gràcia acció performativa de sensibilització, on es transformen, de forma temporal, places públiques d’aparcament de cotxes en parcs, jardins, i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient. Aquesta activitat es farà als carrers Collserola, 53 i Bailèn, 230, de 9.00 a 21.00 hores.

El cap de setmana 16 i 17 hi haurà una sessió de treball sobre l’aparcament de bicicletes a Barcelona. Tindrà lloc al carrer del Torrent de l’Olla, 218 – 220.

I el divendres 22 hi haurà una jornada de Dia sense cotxes al carrer Bruniquer amb un matí de jocs tradicionals, i també el carrer Cardener es tallarà el trànsit, de 10.00 a 11.30 hores, per fer activitats i jocs amb els infants i les famílies.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat