Fins el 28 de novembre Gràcia torna a celebrar la Setmana de la Ciència

Des del passat 8 de novembre i fins al pròxim dia 28 a diversos llocs del districte es duen activitats per celebrar la Setmana de la Ciència a Gràcia.

L’objectiu és promoure la divulgació, l’intercanvi d’idees i aproximar la ciència i el seu coneixement a la societat, a persones de totes les edats i segments de població. Per a fer-ho possible hi ha preparada una programació que pretén posar la Ciència a l’abast de tothom. Entre els actes programats hi podreu trobar tallers, ponències, conferències, tot un seguit d’activitats per acostar la ciència als ciutadans.

La Setmana de la Ciència és un projecte organitzat per L’Ajuntament de Barcelona, l’Ateneu de Fabricació de Gràcia, l’Aula Ambiental Bosc Turull, la Biblioteca Jaume Fuster, la Biblioteca Vila de Gràcia i La Mandarina de Newton, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Catalans.

Entre les activitats hi trobarem que ens respondran què són les radiacions terrestres i com ens afecten. Que són les tintes intel·ligents, o tallers de com fabriquem un test de reg automàtic per plantes.

Aquestes i més activitats és duran a terme a centres com la Biblioteca de la Vila de Gràcia, a l’Aula ambiental Bosc Turull, o a l’Ateneu de fabricació de Gràcia entre altres espais. Podeu consultar tota la programació en aquesta pàgina web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat