De l’11 al 19 de novembre se celebra la 1a edició del Festival Amunt de Muntanya de Gràcia

De l’11 al 19 de novembre de 2022 els amants de la muntanya tenen una cita a Gràcia, amb la posada en marxa de la primera edició del Festival Amunt de Muntanya de Gràcia, una iniciativa del Club Excursionista de Gràcia.

Els objectius bàsics del festival són el foment, desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva i el foment de la cultura des dels valors de l’excursionisme i l’esport. La temàtica de les ponències giren entorn de l’establiment d’una cultura de l’esforç, de l’amistat, la companyonia i del respecte pel medi ambient a partir de la pràctica d’activitats de muntanya.

A través de ponents de ressò internacional, pioners i pioneres de l’escalada, l’alpinisme inclusiu, l’espeleologia… es posarà també en relleu la igualtat de gènere, la inclusivitat i la sostenibilitat de les nostres accions dins del món de l’aventura muntanyenca.

Les ponències es duran a terme al Centre Artesà Tradicionàrius. El Club Excursionista de Gràcia és una entitat nascuda el 13 de gener de 1922 de la mà de tres joves graciencs, actualment comptem amb més de 130 socis i deu seccions. Podeu veure la programació del festival en aquesta web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat