El Tradicionàrius segueix una setmana més, en aquest cas baixant a Santa Eulàlia

febrero 9, 2024

Per segon any consecutiu, el divendres 9 de febrer el Festival Tradicionàrius baixa a plaça Sant Jaume per celebrar la Festa Major d’hivern de la ciutat, Santa Eulàlia, i el divendres de Carnaval! Els dos grups convidats per aquesta ocasió seran els Glam Folk i La Cosina.

Els primers seran els Glam Folk que posaran l’apunt de ball folk a les Festes de Santa Eulàlia amb un repertori de cançons conegudes: tradicionals o portades al folk des d’altres gèneres musicals. Per tancar la nit, La Cosina ens oferirà la presentació del seu nou projecte, Hores vinguin. Amb una barreja de ritmes d’arrel i moderns, i amb unes lletres desenfadades, la banda aposta per un directe festiu, alegre i compromès.

A més aquets dissabte se celebra l’edició XVII del Folk als Mercats i el Taller de cançó del CAT, al Mercat de l’Estrella i al de l’Abaceria. Així doncs els alumnes del taller de cançó del CAT, liderats per Xavi Rota ens acompanyaran pels mercats de Gràcia tot cantant-nos algunes de les cançons més boniques dels Països Catalans i Occitània. Segur que en algun moment, veureu un escamarlà que no podrà evitar remenar la cua al seu so.

Ja entrant a la tercera setmana de febrer el dimecres 7 de febrer,hi haurà la segona sessió de Les Vespres dels dimecres amb Marcel Casellas que s’acompanya de Sergi Masalias a la gralla i Marcel Marimon a la guitarra. 

I a més també podreu gaudir dels concerts de: Caamaño & Ameixeiras el dijous 15 de febrer  a les 20.30 h I CAT Tradicionàrius, o de Tarta Relena + Los Sara Fontan + Cocanha I Trad al Palau, el dimecres 13 de març de 2024
20.00 h I Palau de la Música Catalana. Podeu consultar tota la programació en aquesta web.