Voy Verde Plantas Flores: Art floral a Gràcia

Avui descobrim la història d’en Diego i en Guillermo responsables del projecte Voy Verde Plantas Flores, un espai on trobareu tot allò que necessiteu per decorar amb flors i plantes la vostra vida, els podeu visitar al carrer del Torrent de l’Olla 25.

Des del juny del 2020 Gràcia gaudeix de l’espai de la floristeria “Voy Verde Plantas Flores”, que també és la història de dos argentins establerts a Barcelona a principis de l’any 2000.

En Diego, després d’anys de dedicar-se professionalment a la moda, entra en el sector de la floristeria gràcies al negoci familiar on aprèn els coneixements i l’experiència. Guillermo és un apassionat de les plantes i això dona com a resultat un tàndem perfecte per gestionar i estar al capdavant del projecte de “Voy Verde Plantas Flores”.

Ubicats al carrer del Torrent de l’Olla 25 ens ofereixen un espai per gaudir dels colors de les flors fresques i de temporada i de proximitat així com de flors seques, a més d’oferir també la creació de rams personalitzats. Conscients pel producte de proximitat intenten vendre sempre flors que hagin estat cultivades tant a Catalunya com a Espanya. Així doncs, “Voy Verde Plantas Flores” ens ofereix una gran varietat de flors fresques i seques de temporada i proximitat, respectant la naturalesa i portant-la a la teva casa o empresa perquè gaudeixis de tota la seva bellesa, colors i aromes. 

Al seu local hi trobaràs el que necessites perquè tenen una selecció de més de seixanta varietats de plantes tant d’interior com d’exterior. I si no ho tenen, t’ho troben. A més, també ofereixen complements com ara testos, espelmes i encens naturals, a més d’una gran selecció de llibres de l’editorial Blume que sempre són un reclam per aprendre i disposen d’una col·lecció amb diferents propostes tant per als més menuts com per als adults.

Així doncs estaran encantats d’ajudar-te per assessorar-te en crear el teu espai de floral sigui pel balcó, terrassa o jardí. A més, també ofereixen servei d’entrega a domicili. Però si voleu gaudir d’una bona experiència, visiteu-los de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenges d’11 a 14 hores, i gaudireu d’un espai on la passió són les flors.

També podeu visitar la seva web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat