El passat cap de setmana l’activitat (Re)voltes d’Òmnium Cultural va aterrar a Gràcia

La setmana del 20 al 26 de març es va donar el tret de sortida a les activitats que se succeiran a tot el territori durant la primavera, l’estiu i la tardor dins dels actes de les (Re)voltes.

Segons El president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, «amb les (Re)voltes volem fer protagonistes el passat, el present i el futur per reforçar el sentiment de pertinença», ha explicat Antich, «amb l’objectiu de conscienciar que, només promovent de manera unida les lluites actuals, ens enfortirem com a poble»: «cal mostrar la llengua catalana com una llengua compartida i de cohesió».

La marató de (Re)voltes que va organitzar Òmnium Cultural va recórrer el cap de setmana passat els carrers d’una vintena de municipis catalans. Són itineraris pensats per conèixer en profunditat les realitats socials actuals i generar debat entre totes les persones que hi assisteixen, perquè en seran protagonistes. Les (Re)voltes compten amb la implicació de les seus territorials d’Òmnium i són possible gràcies a la col·laboració d’un centenar d’entitats com Creu Roja, Cal Blanxart, el Consorci per la normalització lingüística, l’Associació de joves gitanos de Gràcia o el Centre d’estudis de l’Hospitalet, entre d’altres.

A la Vila de Gràcia a Barcelona, va acollir la (Re)volta gitana, un reconeixement a la contribució de la comunitat gitana de Gràcia.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat