El cartell de la Festa Major de Gràcia 2023 és obra de la il·lustradora Gina Pont

marzo 29, 2023

Aquest passat dimarts 28 de març als Jardins Manuel Torrente, es va presentar el cartell oficial de la Festa Major de Gràcia 2023 en el marc de l’entrega de premis del 30è concurs de cartell i imatge gràfica de la festa major. L’obra de l’artista Gina Pont Deltell ha estat la guanyadora de ser el disseny escollit per a l’edició d’aquest 2023. El premi econòmic ha estat valorat en 2.000€. L’artista ha aconseguit quedar en la primera posició en un concurs amb 103 obres presentades.

El jurat, integrat per 3 membres del món del disseny i la il·lustració i 3 representants de 3 comissions de festes diferents ha escollit aquest disseny que presenta la festa en la seva globalitat. Al cartell hi apareixen mans i eines que construeixen els guarnits, tret distintiu de la Festa Major de Gràcia, però també hi apareix una representació de colles de cultura popular amb la presència del mocador casteller i dels rostres del Torradet i la Gresca, els gegantons de la festa major. Així mateix, la música i el ball també són presents
en aquest disseny que amb els seus colors ha volgut fer referència a les activitats dels dies i les nits de la festa major.

Des d’avui i fins el pròxim 21 d’agost, a Can Musons, seu de l’entitat organitzadora, es podrà visitar la mostra de les 10 obres finalistes del concurs acompanyades dels projectes de desenvolupament de disseny gràfic en múltiples aplicacions que els i les artistes van presentar al concurs. Des de l’organització, ens felicitem que aquesta mostra sigui un altaveu per reivindicar el talent i la creativitat femenina, ja que de les 10 obres finalistes, 8 han estat realitzades per dones.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els