David Ramon parla sobre el futur del TOT Gràcia al Gràcia TOT Comerç de Ràdio Gràcia

El programa dirigit i presentat per Jordi Flotats en què parlarem de l’actualitat i les activitats relacionades amb el comerç gracienc, va entrevistar el passat dilluns 27 de març de 2023 a David Ramon, editor del Tot Gràcia per parlar del futur de la revista, i de la campanya «Salvem el TOT Gràcia feu-vos «Comerç Protector».

En la conversa entre Jordi Flotats i David Ramon editor del TOT, es va explicar la campanya «Comerç Protector» per tal de salvar la continuïtat de l’edició de la revista, i d’aquest diari digital. La intenció és que els comerços i empreses interessades a publicitar-se puguin fer-ho a través de la figura del «Comerç Protector», amb uns preus més econòmics, i que inclou diversos serveis per als comerços adherits.

L’objectiu és arribar a un mínim d’unes 70 empreses que s’integrin com a Comerços Protectors i gràcies a elles es puguin pagar les despeses d’impressió, distribució i es pugi retribuir la feina de dos periodistes.

A hores d’ara empreses com Farmàcia de Gràcia, o Descuina‘t rostisseria vegana, ja s’hi han sumat, així com entitats culturals com el Casal Corpus Grup de Teatre o també la Comissió de Festes del Carrer de la Llibertat.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquest enllaç. A més si voleu sumar-vos a la campanya del «Comerç Protector» ens podeu escriure a la següent direcció: redaccio@totgracia.com o bé tenir més informació en aquest enllaç.

L’objectiu és poder treure de cara a la primavera el nou número i després a l’estiu publicar l’especial Extra Festa Major 2023.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat