La Blu: Teles estampades al cor de Gràcia

A 20 metres del Mercat de la Llibertat, al carrer de Sant Cristòfol 15, hi ha l’espai de la blu, un nou estudi-botiga de teles estampades per a costura creativa i patchwork.

Els dissenys i col·leccions de la blu són un esclat de vitalitat i de color, una celebració de la vida. S’inspiren en una mirada naïf de la bellesa i dels bons moments que ens ofereixen la natura i la vida al camp i la ciutat.

Molts projectes neixen d’una passió. la blu, però, no neix d’una passió, sinó de dues. La de l’Anna, tota una vida dissenyant estampats per a primeres marques amb un estil personal conegut i reconegut. I la de la Laura, una gran enamorada de les teles i de tot el que se’n pot fer. Dues germanes, dues passions, la blu neix amb el lema “un món bonic”, que té a veure amb el desig d’inspirar projectes que donin personalitat i bellesa al nostre entorn.

Tots els estampats de la blu són de creació pròpia, dissenyats per l’Anna, i produïts al país en edicions limitades. Només les trobareu a la botiga del nostre web i a l’estudi-botiga del carrer de Sant Cristòfol. A la blu hi trobareu teles a metres i panells per fer diferents projectes que només s’han de tallar i cosir.

Hi ha un munt de panells diferents: jocs infantils molt fàcils de cosir que poden ser una activitat divertida i entretinguda per a fer amb nens i nenes. Panells per fer el conjunt sencer de roba de bressol per a nadons. Panells per fer fàcilment preciosos quilts. I panells de Nadal per fer el pessebre, les boles per decorar l’arbre i el calendari d’Advent. Tots els panells són ideals per fer regals molt personals i originals.

Les dues amplades diferents de les teles de la blu les fan ideals per a tota mena de projectes de costura creativa i de patchwork i permeten fer tot tipus de projectes, molt grans o molt petits, des de peces de roba i complements fins a unes cortines, unes tovalles o una funda nòrdica. L’Anna i la Laura us assessoraran en la millor tria per als vostres projectes.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat