Dimarts 16 d’abril portes obertes a La Branca i La Trena de Gràcia

La Fundació Maria Raventós celebrarà una jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els seus projectes de suport a la criança i de participació comunitària a Gràcia, serà aquest dimarts 16 d’abril.

Així doncs aquest dimarts 16 d’abril de 16:30 a 19 la Fundació Maria Raventós, obre portes al barri, a la seva nova seu del carrer Argentona 14. Es tracta d’una seu amb dos espais, per una banda La Branca, Espai Familiar Socioeducatiu i La Trena, Espai de Participació Comunitària per a dones.

Espai La Branca |

És un espai familiar Socioeducatiu: un espai de suport a la criança dels infants de 0 a 3 anys. A través dels grups d’acompanyament, tallers, xerrades i una atenció individual, es treballen conjuntament amb les famílies les capacitats i habilitats parentals, per a contribuir a un bon desenvolupament dels infants, perquè tots tinguin les mateixes oportunitats. Aquest trimestre s’ofereixen dues activitats gratuïtes: el Grup de Suport a la Criança i el Taller de Massatge Infantil, per a nadons de 2 a 9 mesos.

Espai La Trena |

La Trena, Espai de Participació Comunitària per a dones: un lloc de trobada, on es promou la participació activa, la capacitació i l’empoderament personal i col·lectiu com a eines de desenvolupament individual i d’inclusió social. Aquest trimestre es faran tallers d’Autodefensa Feminista i de Sol Pelvià. I cada setmana hi han horaris en que les dones poden apropar-se, fer servir gratuïtament ordinadors per estudiar, accedir a informació d’utilitat o fer tràmits online amb el suport de les professionals de la Fundació. Inspirat en l’experiència exitosa de l’Espai Banús, a Santa Coloma de Gramenet.

Activitats en la jornada de portes obertes 16 d’abril |

A La Branca:
16:30h a 18h: visita i joc lliure per a famílies amb infants de 0 a 3 anys. 17:00h: “El món a través dels sentits”. Activitat per a explorar en família.

A La Trena:
16:30h a 18h: visita i trobada amb les professionals que coordinen el projecte. A més hi haurà un espai d’expressió per tothom que vulgui participar-hi. Sobre les 18h, es farà un Bingo Musical amb premis, i durant la jornada s’oferirà un picapica al pati.

La Fundació Maria Raventós |

La Fundació Maria Raventós acull dones joves i mares en situació d’exclusió social. Les acompanya de forma personalitzada, perquè puguin ser dones autònomes, potenciant el seu empoderament personal, la seva capacitació i enfortint els vincles amb la seva xarxa de suport. Així aconsegueixen sortir de la seva situació de vulnerabilitat i construir un nou futur per a elles i els seus infants.

Fundada l’any 1952, al llarg de la seva història ha desenvolupat projectes que posen les dones al centre, amb la convicció que, amb la formació i el suport adequat, totes poden tenir una vida autònoma, tot i provenir d’entorns amb moltes dificultats. El seu model d’acompanyament és integral i a llarg termini, i el desplega mitjançant diversos projectes: Residència Maternal, Habitatges amb Suport, Espai Familiar Socioeducatiu, Espais de Participació Comunitària per a dones.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat