Teatre: «Un dels últims vespres de Carnaval» aquest diumenge al Teatre del Centre de Gràcia

Aquest diumenge, 21 d’abril a les 18:00 hores, dins els Premis de Teatre Vila de Gràcia 2024 36a edició, visita El Centre el Grup de Teatre La Dramàtica del Círcol de Badalona representant l’obra «Un dels últims vespres de Carnaval» de Carlo Goldoni.

Sinopsis |

Ja fa dies que els nostres amos estan convidats tots a sopar a casa Sior Zamaria. Avui ens han fet raspallar els abrics i emmidonar els mirinyacs… i això que aquest any el Carnaval el celebrarem al juny!

Nosaltres ja estem frisant perquè marxin. La cuinera ens ha promès una bona escudella i coberteria de plata. També hem comprat un petricó de mistela i… Oh, com? No han estat mai a Venècia durant el Carnaval?

És una setmana on el cel i l’aire és diferent. Les màscares, les humors de la gent, la xocolata en vasos de vi… i el vi en xicres de xocolata.

Si volen ser presents en un bon sarau, però, no es perdin el gran ball que se celebrarà a casa d’un dels millors teixidors d’Itàlia. Què diem, d’Itàlia! Del món sencer… bé, amb permís dels moscovites.

Si no han rebut la invitació pertinent, no es preocupin. La planxadora n’ha falsificat unes quantes i les ven a molt bon preu. Au, va, afanyin-se que volen.

Recordeu que podreu veure l’obra aquest diumenge 21 a les 18.00 hores al Teatre del Centre de Gràcia, podeu comprar les vostres entrades en aquest enllaç

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat