Del 19 d’octubre al 5 de novembre torna una nova edició del «Gràcia Riu»

octubre 14, 2022

La setena edició del Cicle d’Humor Gràcia Riu tornarà a omplir espais escènics i culturals del districte del 19 d’octubre al 5 de novembre de 2022, on l’humor serà el nexe d’unió de les diferents activitats programades.

Enguany hi tornarem a trobar exposicions, tallers, concerts, xerrades, espectacles… durant els 15 que durarà el festival en els diferents barris de Gràcia, que s’ompliran d’activitats al voltant de l’humor. El Gràcia Riu vol enriquir l’oferta cultural a través de l’humor universal i des de la pluralitat d’expressions culturals i artístiques. Per això equipaments singulars ofereixen un cicle nodrit d’activitats ben diverses de disciplines com són la música, el teatre, les exposicions, i diversos tallers que faran a l’espectador reflexionar i somriure.

El dimecres 19 d’octubre a les 21.00 hores al CAT Tradicionàrius dins del cicle de la Taverna del CAT, podreu gaudir de la música de: Lupe Cano,
Ricardo Cornelius on els fandangos seran els protagonistes de la vetllada.

El mateix dimecres dia 19 a la Biblioteca Joan Fuster a les 18.00 hores hi haurà la presentació del festival i el pregó A càrrec de Vada Retro Teatre i Dinàmics Teatre. El mateix dia a les 18.30 hores podrem veure l’espectacle «Secretos a
voces» a càrrec d’Itziar Rekalde.

A la Biblioteca de Gràcia també podrem veure un espectacle de clown: «La bibliotecària despistada» el dissabte 5 de novembre a les 12.00 hores. A la Biblioteca Vallcarca i Els Penitents – M. Antonieta Cot, gaudirem del monòleg «Curiositats, anècdotes i històries divertides de la Història» a càrrec de Fernando Muñiz, periodista i autor.

També hi trobareu diverses activitats programades al Centre de Cultura Popular La Violeta, al Centre Cívic el Coll La Bruguera, al Centre Cívic La Sedeta, a l’Ateneu de Fabricació i a l’Espai Jove la Fontana. Tota la programació la podeu consultar en aquest enllaç.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els