Dissabte 15 d’octubre se ecelbra la «Diada Intercolles de cultura a Gràcia»

Aquest 2022 són diverses colles de cultura popular gracienques que estan d’aniversari, i per aquest motiu aquest dissabte 15 d’octubre ho celebraran.
Aquest any 2022 els Gegants de Gràcia, els Bastoners de Gràcia, el Drac de Gràcia i la colla de diables La Diabòlica de Gràcia celebren el seu 40è aniversari. A més, els Castellers de la Vila de Gràcia en fan vint-i-cinc anys i els Malsons de la Colla Vella de Gràcia en fan 15. És per això que el pròxim dia 15 d’octubre aquestes colles celebraran una Diada d’Aniversari conjunta, a partir de les 10:30 hores a la plaça de la Vila de Gràcia.

Activitats programades |

L’acte de celebració comptarà a diverses activitats: des de les 10.30 i fins a les 12.00 hores hi trobarem la mostra d’entitats i tallers infantils, espai en el qual les colles que celebren l’aniversari faran un petit tast de la seva activitat i organitzaran tallers vinculats a la seva activitat per la canalla que hi hagi a la plaça.

A les De 12.00 i fins a les 13:15 hores serà el torn de la cercavila amb inici i final a la plaça de La Vila, en el que es recorreran places i carrers de la Vila de Gràcia. Tant al principi com al final hi haurà un lluïment estàtic de cadascuna de les colles participants.

13:15 a 14:30 hores serà el moment de gaudir del Vermut musical, amb el grup LaliRumba, a la plaça de la Vila de Gràcia i posteriorment hi haurà el dinar de germanor per les persones membres de les colles de cultura popular, que servirà per tancar la jornada d’aniversaris.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat