Dissabte 15 d’octubre se ecelbra la «Diada Intercolles de cultura a Gràcia»

Aquest 2022 són diverses colles de cultura popular gracienques que estan d’aniversari, i per aquest motiu aquest dissabte 15 d’octubre ho celebraran.
Aquest any 2022 els Gegants de Gràcia, els Bastoners de Gràcia, el Drac de Gràcia i la colla de diables La Diabòlica de Gràcia celebren el seu 40è aniversari. A més, els Castellers de la Vila de Gràcia en fan vint-i-cinc anys i els Malsons de la Colla Vella de Gràcia en fan 15. És per això que el pròxim dia 15 d’octubre aquestes colles celebraran una Diada d’Aniversari conjunta, a partir de les 10:30 hores a la plaça de la Vila de Gràcia.

Activitats programades |

L’acte de celebració comptarà a diverses activitats: des de les 10.30 i fins a les 12.00 hores hi trobarem la mostra d’entitats i tallers infantils, espai en el qual les colles que celebren l’aniversari faran un petit tast de la seva activitat i organitzaran tallers vinculats a la seva activitat per la canalla que hi hagi a la plaça.

A les De 12.00 i fins a les 13:15 hores serà el torn de la cercavila amb inici i final a la plaça de La Vila, en el que es recorreran places i carrers de la Vila de Gràcia. Tant al principi com al final hi haurà un lluïment estàtic de cadascuna de les colles participants.

13:15 a 14:30 hores serà el moment de gaudir del Vermut musical, amb el grup LaliRumba, a la plaça de la Vila de Gràcia i posteriorment hi haurà el dinar de germanor per les persones membres de les colles de cultura popular, que servirà per tancar la jornada d’aniversaris.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat