A partir d’aquest divendres diverses terrasses de Gràcia reduiran el seu horari

octubre 27, 2022

A partir d’aquest divendres 28 d’octubre de 2022 , entra en vigor la nova normativa de terrasses a Barcelona, i això vol dir que les terrasses de bars i restaurants ubicades a Gràcia hauran de tancar abans.

A Gràcia concretament serà a les places de la Revolució i del Sol, i cal sumar-hi les sumades anteriorment com la de la plaça de la vila de Gràcia i la del Diamant.

Nous horaris de terrasses |

Això vol dir que les terrasses de Gràcia hauran de tancar una hora abans, del que es feia fins ara. És a dir a partir d’aquest dijous les terrasses s’hauran de desmuntar a les 23.00 hores de diumenge a dijous, una hora menys, ja que abans es podien estar obertes fins a les 00.00 hores. Pel que fa als divendres i dissabtes també s’escurça una hora menys, és a dir si fins ara es tancaven a la 01.00 de la matinada ara tocarà fer-ho a les 00.00 hores. Per a compensar la pèrdua de minuts en algunes terrasses l’Ajuntament de Barcelona ha permès als restauradors col·locar dues taules més a l’exterior per a compensar la pèrdua. Cal dir que a més de Gràcia en altres zones de Barcelona també entra en vigor aquest nou horari, en una de les zones amb més bars i restaurants on s’haurà d’implementar serà en el Carrer Enric Granados on hi ha més de 82 establiments de restauració amb terrasses.

Don't Miss

Tasta Gràcia la Guia de Restauració i gastronomia de Gràcia 2024

Aquest any des de Gràcia Comunicació editora del TOT Gràcia, estem treballant

Una Guia amb el millor de la restauració a Gràcia

Sabem que no són temps fàcils en general, i tampoc per al