A partir d’aquest divendres diverses terrasses de Gràcia reduiran el seu horari

A partir d’aquest divendres 28 d’octubre de 2022 , entra en vigor la nova normativa de terrasses a Barcelona, i això vol dir que les terrasses de bars i restaurants ubicades a Gràcia hauran de tancar abans.

A Gràcia concretament serà a les places de la Revolució i del Sol, i cal sumar-hi les sumades anteriorment com la de la plaça de la vila de Gràcia i la del Diamant.

Nous horaris de terrasses |

Això vol dir que les terrasses de Gràcia hauran de tancar una hora abans, del que es feia fins ara. És a dir a partir d’aquest dijous les terrasses s’hauran de desmuntar a les 23.00 hores de diumenge a dijous, una hora menys, ja que abans es podien estar obertes fins a les 00.00 hores. Pel que fa als divendres i dissabtes també s’escurça una hora menys, és a dir si fins ara es tancaven a la 01.00 de la matinada ara tocarà fer-ho a les 00.00 hores. Per a compensar la pèrdua de minuts en algunes terrasses l’Ajuntament de Barcelona ha permès als restauradors col·locar dues taules més a l’exterior per a compensar la pèrdua. Cal dir que a més de Gràcia en altres zones de Barcelona també entra en vigor aquest nou horari, en una de les zones amb més bars i restaurants on s’haurà d’implementar serà en el Carrer Enric Granados on hi ha més de 82 establiments de restauració amb terrasses.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat