El carrer Llibertat inaugurarà una placa d’homenatge als seus 150 anys de guarnit

Després dels actes de celebració dels 150 anys de la comissió de festes del carrer de la Llibertat i de l’edició d’un llibre commemoratiu, aquest el dissabte 28 de gener, s’inaugurarà una placa d’homenatge als seus 150 anys de guarnit. Es tracta d’un reconeixement atorgat per l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Districte de Gràcia i la Fundació de Festa Major .

Aquesta placa és el reconeixement que fa la ciutat de Barcelona a totes les persones guarnidores que han passat pel carrer Llibertat durant aquests 150 anys, més de mil persones que han dedicat desinteressadament el seu temps lliure perquè tots els graciencs i gracienques gaudissin de la festa.

Es tracta, a més, de la primera placa que la ciutat dedica a la trajectòria d’una entitat. Estarà situada al número 8 del mateix carrer. L’acte de descoberta de la placa tindrà lloc a les 17:00 h, just abans de la celebració dels Foguerons de Sa Pobla al mateix carrer, i comptarà amb la presència dels regidors Eloi Badia i Ferran Mascarell, i diverses personalitats i entitats de la Vila de Gràcia.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat