A partir del 29 i 30 de gener modificacions en les obres de Pi i Margall

A partir dels dies 29 i 30 de gener de 2023, els veïns de Pi i Margall hauran de modificar els seus hàbits a causa de nous canvis, en les obres del carrer. Així doncs, arran d’aquestes obres el pas de vehicles quedarà tallat en alguns punts i caldrà utilitzar els itineraris alternatius. Els vehicles de serveis i emergències i l’accés a guals estarà garantit. Per altra banda també hi haurà una afectació en la circulació de diverses línies d’autobusos, que estarà degudament senyalitzada a les parades.

En els pròxims dies s’habilitaran itineraris per als vianants i els vehicles que circulin en sentit ascendent hauran de girar necessàriament pel carrer de l’Encarnació i carrer de l’Alcalde de Móstoles, per connectar amb la ronda del Guinardó.

En aquesta nova fase de les obres a Pi i Margall entre el carrer de l’Escorial i el carrer de Pau Alsina, es treballa en ambdues voreres simultàniament, per tal de poder treure l’actual paviment de la vorera, poder executar les obres en les corresponents canalitzacions soterrades per als serveis d’enllumenat, telecomunicacions municipals, regulació semafòrica i reg, i finalment es durà a terme la implantació del nou formigó i la nova pavimentació.

Per altra banda al carrer de Pi i Margall, entre la ronda del Guinardó i el carrer de Pau Alsina, els treballs se centren a la banda Llobregat, que comprèn la vorera i part de la calçada, i puntualment a la vorera banda Besòs: on es durà un trasplantat dels arbres afectats per les obres, la demolició i fressat de paviment existent, l’excavació de terres i rases per a les futures canalitzacions de serveis, i també el desviament dels serveis de gas, llum i aigua actualment existents. Trobareu tota aquesta informació detallada en aquesta web.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat