El Casal Corpus Grup de Teatre guanya el primer premi a la millor obra del setè concurs de teatre amateur de Santa Coloma de Queralt

El passat dissabte, 14 de gener d’aquest 2023, es va celebrar a Santa Coloma de Queralt l’entrega de premis del setè Concurs de Grups Amateurs de Teatre. El Casal Corpus Grup de Teatre hi va participar amb les obres «Consell familiar» i «Passat el riu». Aquesta era la primera vegada en la història del concurs que l’organització triava dues obres d’un mateix grup.

En total, el Casal Corpus Grup de Teatre va rebre cinc premis, entre els quals tots els que s’atorgaven a les categories d’actriu de repartiment i actor de repartiment.

Així, la Maria D. Vallverdú va guanyar el primer premi d’actriu de repartiment per «Passat el riu» i l’Elena Cañada, el segon de millor actriu de repartiment per a l’obra «Consell familiar». Per la seva banda, en Jordi Torras va guanyar el primer premi al millor actor de repartiment i en Jordi Costa, el segon d’aquesta categoria, tots dos pels seus personatges de «Passat el riu».
A més, el jurat va atorgar el primer premi a la millor obra a «Passat el riu». El Grup de Teatre va quedar com a nominat en les categories d’escenografia, actriu de repartiment (Maria Mandret per «Passat el riu»), actor de repartiment (Marc Ortiz per «Consell familiar») i actor principal (Marc Ortiz per «Passat el riu»).

Quatre edicions participant |

Aquesta ha estat la quarta vegada que el Grup decideix participar en el Concurs de Grups Amateurs. Anys enrere ho va fer amb l’obra «Zona Franca» que va obtenir el segon premi a la millor obra, i amb «Animals de companyia» que va rebre un tercer premia la millor obra,  i «Cinc noies i un sí» amb el segon premi a la millor direcció i tercer premi a la millor escenografia.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat