El Taller de Teatre del Centre Moral celebra 30 anys amb un espectacle

mayo 12, 2023

Fa trenta anys va iniciar-se el Taller de Teatre del Centre Moral i Instructiu de Gràcia. Era l’any 1993, quan un grup de persones amb molta il·lusió i amor pel teatre van decidir encapçalar aquest bonic projecte que avui en dia continua vigent.

Inicialment, es van crear dos grups donant cabuda a tota la canalla menor de setze anys que volia iniciar-se en el teatre. Posteriorment i gràcies a l’èxit de la iniciativa, es van crear tres grups que són els que actualment formen part del taller de teatre. Val a dir que han canviat moltes coses des del seu inici, però continua tenint l’esperit inicial i, per tant, l’amor incondicional cap al teatre i l’entrega de directores i directors, que de manera altruista, fan possible aquesta activitat, que és un referent per la casa.

Per a celebrar-ho durant tres dies es representarà l’espectacle «30 anys del taller de teatre». Les representacions serà el dissabte 20 de maig a les 18:00 hores, diumenge 21 de maig a les 11:00 hores i finalment el diumenge 21 de maig a les 18:00 hores. Podeu comprar les entrades en aquesta web.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

El LEM 2024 omplirà l’octubre de música experimental amb una trentena d’activitats

La 29a edició de la mostra serà present del 4 al 26

El Centre de Gràcia inicia curs amb una nova teulada de la qual s’ha retirat l’amiant

Aquest estiu es va retirar completament l’amiant de la coberta de l’edifici