Aquest dissabte Correfoc de Sant Medir 2023

febrero 24, 2023

D’aquí a una setmana és a dir el divendres 3 de març, Gràcia tornarà a celebrar la seva festa més dolça, tornarà a celebrar Sant Medir. Però abans aquest dissabte 25 de febrer de 2023 la tradicional Tabalada i Correfoc de Sant Medir, protagonitzat per les colles dels districtes de Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i Sants-Montjuïc.

Primer a mitja tarda tindrà lloc la tabalada que es durà a terme entre les 17.00 hores i les 18.30 hores iniciarà el seu recorregut plaça del Sol, per seguir als següents carrers: Planeta, Sant Joaquim, travessia de Sant Antoni, Astúries, Badia, Santa Àgata, Pérez Galdós, Nil Fabra i Gran de Gràcia.

Acabada la tabalada serà el torn del foc i la llum amb el Correfoc que començarà a les 18.30 i que iniciarà recorregut al carrer de Gran de Gràcia amb Nil Fabra, i passarà per Gran de Gràcia, Sant Domènec (sense foc), fins arribar novament a la plaça de la Vila de Gràcia sobre les 21.00 hores.

Per tant de poder gaudir amb seguretat del Correfoc es recomana anar vestit preferiblement amb roba de cotó, i tapar-se el cap amb barrets o bé mocadors, i alhora també protegir-se els ulls. Per altra banda tots vehicles dels carrers de l’itinerari hauran de ser prèviament retirats.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

El LEM 2024 omplirà l’octubre de música experimental amb una trentena d’activitats

La 29a edició de la mostra serà present del 4 al 26

El Centre de Gràcia inicia curs amb una nova teulada de la qual s’ha retirat l’amiant

Aquest estiu es va retirar completament l’amiant de la coberta de l’edifici