Casa Vicens afegeix ens proposa una nova visita dibuixada a la primera casa de Gaudí

octubre 17, 2022

A partir d’aquesta tarda i una vegada al mes podem gaudir de la visita dibuixada a la Casa Vicens, una visita pensada per al públic adults i que es durà a terme un diumenge al mes.

Parlar de la Casa Vicens de Gaudí és parlar de creativitat, de color i de naturalesa. I tots aquests elements es fusionen en la nova activitat que ens proposa aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO. De la mà de l’urban sketcher Daniel Pagans, conegut com @drawingbarcelona), la primera casa de Gaudí planteja una visita periòdica, un diumenge al mes, on els participants podran descobrir aquesta casa a través del dibuix i l’aquarel·la. Una visió més íntima respecte a altres visites per fixar-se en els petits detalls d’aquesta casa, des de la icònica rajola de clavellines a la fulla de margalló amb la que Gaudí va conformar la reixa d’accés.

L’objectiu de la visita és oferir una visita alternativa a Casa Vicens i reivindicar també aquest tipus d’oci artístic per al públic adult, ja que la majoria de propostes de tallers creatius es dirigeixen a un públic familiar.

Aquesta visita dibuixada permet fer un taller d’urban sketching, durant dues hores i posteriorment visitar la Casa Vicens amb l’audioguia en 15 idiomes. Una oportunitat única per connectar amb el potencial creatiu i gaudir del moment present a través del dibuix i la pintura espontània i improvisada. La visita és per a totes les persones més grans de divuit anys, no fan falta coneixements artístics previs i els materials estan inclosos. La primera sessió va començar el passat 16 d’octubre i la següent serà el 20 de novembre. Les entrades es poden adquirir a la web de la Casa Vicens.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

El LEM 2024 omplirà l’octubre de música experimental amb una trentena d’activitats

La 29a edició de la mostra serà present del 4 al 26

El Centre de Gràcia inicia curs amb una nova teulada de la qual s’ha retirat l’amiant

Aquest estiu es va retirar completament l’amiant de la coberta de l’edifici