Una Guia amb el millor de la restauració a Gràcia

Sabem que no són temps fàcils en general, i tampoc per al sector de la restauració. Per aquest motiu des del TOT estem preparant una Guia de Restauració i Gastronomia gracienca per impulsar el sector aquest any vinent 2023.

Sabem que el sector de la restauració a ser un dels sectors més tocats els darrers mesos. Tot i passar l’època més complexa, ara toca mirar endavant. Per aquest motiu des de Gràcia Comunicació editora del TOT Gràcia ens hem posat a treballar per oferir aquest any  2023 una guia amb la millor selecció de l’oferta de restauració que ens ofereixen els professionals graciencs.

En aquesta guia anual, volem que el lector pugui descobrir la gran i variada oferta gastronòmica que ofereixen els diferents bars i restaurants del Districte de Gràcia. La gran varietat de cuines del món que hi podem trobar han fet de Gràcia una referència a dins de Barcelona on podeu gaudir del bon menjar.
Per aquest motiu creiem que cal posar en relleu i alhora reivindicar tot aquest potencial que creen els professionals del barri. Per aquest motiu volem crear una guia on es reculli tot aquest talent, i el lector tingui una petita mostra de l’oferta dels restaurants i bars de Gràcia. Però alhora també volem sumar-hi l’oferta de cocteleries, de pastisseries i botigues-gurmet amb productes d’alta qualitat.

Els primers restaurants |

A hores d’ara ja tenim els primers restaurants confirmats, per aquest motiu si sou els responsables d’un establiment i esteu interessats en què us fem arribar més informació sobre Gràcia Gourmet contacteu amb nosaltres al correu redaccio@totgracia.com i us contestarem el més aviat possible.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat