Torna una nova edició del Cicle d’humor Gràcia Riu

Els equipaments culturals públics de Gràcia com Biblioteca Vila de Gràcia, la Biblioteca Jaume Fuster, el Centre Artesà Tradicionàrius, l’Espai Jove La Fontana, la Biblioteca Vallcarca i els Penitents — M. Antonieta Cot, l’Ateneu de Fabricació de Gràcia, el Centre Cívic La Sedeta i el Centre Cívic El Coll-La Bruguera, tornen a ser espai per al Cicle d’Humor Gràcia Riu que es durà a terme del 4 d’octubre al 3 de novembre de 2023.

El cicle començarà a la Biblioteca de la Vila de Gràcia el dia 4 amb Sac de Papallona Rondalles «Polsim de papallona» una sessió de contes divertits i riallers protagonitzada per aquests bells insectes voladors que ens acompanyen fa milions d’anys. Espectacle infantil.

Al Centre Artesà Tradicionàrius el dia 18 d’octubre a les 19.00 hores hi haurà l’actuació del duet format per Christian Simelio i Marc Torrent amb un concert de cançó tavernària-humorística d’arrel tradicional.

El 20 d’octubre serà el torn d’un Improshow a l’Espai Jove Fontana, a l’Ateneu de Fabricació tindrem un taller per aprendre a crear titelles a través del tall làser, al Centre Cívic La Sedeta gaudirem d’un espectacle familiar que rememora les aventures dels antics dibuixos animats, a través d’un viatge musical, i tancarà el cicle el 3 de novembre al Centre Cívic el Coll – La Brugera l’espectacle Teatre: Salve Regina. Podeu consultar tota la programació en aquesta web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat