Aquest 11 de febrer nova ruta pels tallers de les dones artistes del Col·lectiu Minerva Creadores de Gràcia

febrero 1, 2023
Fotografia: Conchi Martínez

Tothom que tingui interès per descobrir com són els tallers de les artesanes de Gràcia que conformen l’equip del Col·lectiu Minerva Dones de Gràcia, tindrà l’oportunitat aquest dissabte 11 de febrer de conèixer-les una mica millor.

Es farà a través d’una nova ruta el dia 11 de febrer de 2023 a les 10:00 hores. En aquesta ruta, les minerves obriran els seus tallers, i les persones que hi assisteixin, tindran l’oportunitat de conèixer el seu art i la forma en què treballen. La idea és fer un recorregut on es visitaran quatre tallers i on cada minerva explicarà la seva manera de treballar, tècniques que utilitzen, quines eines fa servir, quins materials, entre altres elements.

Fotografia: Conchi Martínez

En aquesta ruta, les minerva que hi participen són les següents: Mònica Noguero: creativa tèxtil. Begoña Cabero: enquadernadora. Elsa Inzunza: Joiera i escultora, i finalment Judith Pellicer: escultor La ruta serà el dissabte 11 de febrer de 2023 a les 10.00 hores i tindrà una duració de dues hores, tot i que l’activitat gratuïta però inscripció obligatòria.

Per assistir s’ha d’esciure un mail: minervescreadoresdegracia@gmail.com. El punt de trobada serà al carrer de les Tres Senyores, 10, baixos, local 2, Barcelona al taller de la Mònica Noguero. Podeu saber-ne més sobre les creadores de gràcia a través del seu web.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els