Revetlla de Sant Joan 2023 a Gràcia

Un any més Gràcia viure la nit de Sant Joan a diferents punts del Districte, tot seguit us expliquem quines activitats hi ha programades per aquesta jornada.

Els actes centrals tindran lloc a la Vila de Gràcia i començaran a les 18.00 hores amb la rebuda de la Flama del Canigó a la plaça de la Vila.

A la plaça de la Virreina els Castellers de la Vila de Gràcia celebraran la seva revetlla amb de Sant Joan, amb un sopar popular, foguera i concert des de les 18.00 i fins a les 03 hores.

A la plaça del Nord també hi haurà revetlla de la mà de l’Associació veïnal Nord des de les 20.00 i fins a les 24 hores.

Al carrer de la Fraternitat l’Associació de veïns i amics del carrer de Fraternitat de baix ha organitzat també la seva revetlla des de 16.00 i fins a les 03.00 hores.

A la Vila de Gràcia també trobareu revetlles i activitats durant la tarda nit als següents carrers: C/ Puigmartí (entre Torrijos i Milà i Fontanals), Carrer de Joan Blanques, 49, al carrer de la Providència, carrer de Jaén amb plaça d’Anna Frank, i al carrer de Verdi.

També hi ha activitats a diferents espais del Camp d’en Grassot, El Coll i a la Salut, en podeu consultar les adreces en aquesta pàgina web.

Punts de venda de pirotècnica a Gràcia |

Travessera de Dalt, 125
Passeig de Sant Joan, 196
Passeig de Gràcia, 112
Carrer d’Esteve Terradas, 2
Passeig de Sant Joan, 154
Plaça de Lesseps, 4.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat