Del 26 de juny al 2 de juliol Gràcia Nova i Camp d’en Grassot celebren la seva Festa Major 2023

Un any més els carrers de Gràcia Nova i Camp d’en Grassot s’ompliran de veïns per gaudir de les activitats programades durant la festa major del barri, des del dilluns 26 de juny al diumenge 2 de juliol de 2023.

L’inici de la festa major serà el dilluns 26 de juny a les 19 hores, a la plaça de la Sedeta on es farà una mostra de tallers de ball. Més tard també serà l’escenari que acomiadarà les festes fins a l’any següent amb un cicle de cinema a la fresca, que finalitzarà el dia 19 de juliol, a les 22 hores, amb la projecció de la pel·lícula ‘Pan de limón con semillas de amapola‘.

Activitats Festa Major 2023 |

El 30 juny, l’1 i 2 de juliol a la tarda al passeig de Sant Joan, des del carrer Indústria fins a la Diagonal, hi haurà XXII Exposició-Concurs de Pintura al passeig de Sant Joan, amb les obres d’art dels participants d’aquesta edició.

Del 28 de juny a l’1 de juliol a la 1a planta del Mercat de l’Abaceria Central, a la «Sala Polivalent» podrem gaudir de la III Exposició-Concurs d’escultura «Mercat Abaceria Central.

El divendres 30 de juny de 20 a 23 hores podrem gaudir novament del correfoc. Iniciarà el seu recorregut recorregut a la plaça de la Sedeta, hi anirà passant pels següents carrresLlavallol, Indústria, Sicília, Claret, Llavallol i acabarà a les 20.45 h als Jardins de la Sedeta.

El dissabte 1 de juliol, a les 17.00 hores, al passeig de Sant Joan gaudirem de la Cercavila de gegants, gegantons i colles de Gràcia.

El diumenge 2 de juliol, a les 12 hores, a la plaça de la Sedeta els castells en seran els protagonistes amb la Trobada castellera del Camp d’en Grassot, i finalment el mateix dia a les cinc de la tarda al passeig de Sant Joan (entre Travessera de Gràcia i el carrer Sant Antoni Maria Claret) hi haurà la lectura del Pregó de la Festa Major a càrrec de Xavier Oller.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat