Passeig pels Pessebres de Gràcia: Guia de Pessebres 2022-2023

Cada any són més les entitats i col·lectius que a Gràcia decideixen crear el seu propi pessebre obert al públic. Això propicia que els visitants puguin fer una ruta per diferents espais, per gaudir des dels més petits als més grans, visitant els diferents pessebres que trobem a Gràcia.

Tot seguit us expliquem quins són i fins quan els podeu visitar.

Can Musons carrer de l’Alzina. Fins al 2 de febrer de 2023
Aquí hi trobarem el pessebre monumental tradicional, a més el centre també acull l’exposició de diorames «Art i ofici del pessebrisme», on es poden descobrir els diferents tipus d’escenes treballats en els pessebres de diorames i les diverses tècniques i processos que se segueixen per fer-los.

Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia al carrer del Sol. Fins al 2 de febrer de 2023.
Un any més l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i La Fadrinalla de Gràcia s’han posat a treballar per oferir un pessebre, que any rere any ha anat creixent, una visita obligada pels amants del pessebrisme.

La Fadrinalla de Gràcia

La Violeta de Gràcia al carrer Maspons, 6. Fins al 2 de febrer de 2023.
Un any més la Violeta és l’espai on podem veure de nou, el pessebre creat a través dels clics, les clàssiques figures de la marca de joguines Playmobil, un pessebre que a hores d’ara ja s’ha convertit en una tradició gracienca.

Parròquia de Sant Joan de Gràcia a la plaça de la Virreina. Fins al 8 de gener de 2023.
Com és habitual la parròquia ens ofereix un tradicional pessebre de Nadal.

Centre Moral i Instructiu de Gràcia al carrer Ros d’Olano, 9. Fins al 8 de gener de 2023.
El Centre Moral de Gràcia és un altre de les entitats culturals gracienques que obre portes aquestes festes perquè petits i grans puguin gaudir del seu tradicional pessebre.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat