Llibres roses i activitats en el Sant Jordi 2024 de Gràcia

Gràcia viurà un any més la diada de Sant Jordi, durant aquesta setmana s’han dut a terme diverses activitats però els actes centrals seran el dia 23.

D’entrada un any més els Cinemes Verdi tornen a produir una nova edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona – Sant Jordi BCN Film Fest, fins al 26 d’abril ens proposen diversos films relacionats amb la literatura i la cultura. La 8a edició del festival  inclou 69 títols entre les 8 seccions del certamen, entre les quals hi ha 15 premières mundials, 1 europea, 20 espanyoles i 11 catalanes, podeu consultar la programació a la seva web.

Aquest dissabte dia 20 a l’Aula del Bosc Turull podreu fer una activitat que tindrà com a objectiu crear el teu punt de llibre amb elements naturals. El mateix dissabte al Mercat de Lesseps hi haurà presentació de diversos llibres dels autors del barri i taller de roses i punts de llibre.

El dilluns 22 d’abril a la plaça de la Vila, a la plaça de Lesseps i a la plaça al costat de la Biblioteca de Vallcarca trobareu un mercat d’intercanvi de llibres, per triar i remenar.

El dimarts 23 Sant Jordi al Pla de Salmerón de 10.00 a 14.00 i a la tarda de 17.00 a 21.00 hores hi haurà un punt de trobada amb il·lustradors. 

I quatre punts neuràlgics seran els escollits on hi trobarem les parades de roses amb les darreres novetats i les de rosses:

Gran de Gràcia (entre la travessera de Gràcia i la rambla del Prat).
Pla de Nicolás Salmerón.
Plaça de la Vila de Gràcia.
Jardinets de Gràcia.

El mateix dimarts al Centre Cívic el Coll La Bruguera ha preparat una sèrie d’activitats per compartir amb la família entre elles: un taller infantil de daus màgics a les 17.00 hores, un berenar per a tothom i també un punt d’intercanvi de llibres. A les 18.00 hores gaudirem de l’espectacle  CircOland de la Cia. La Sola Teatre, totes les activitats es duran a terme a la plaça Laguna Lanao.

Finalment, el Centre de Gràcia celebra de 10.00 hores a 15.00 hores la Quarta trobada de dones autores, amb esmorzar i venda de llibres coordinada per l’Obrador d’Històries.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat