La Festa Major de Gràcia se solidaritza amb els nens i nenes amb càncer i altres malalties greus

Del 15 al 21 d’agost, a totes les paradetes de les comissions de les festes de Gràcia es podrà aportar un donatiu a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. Serà a través dels clauers i pins solidaris creats per LEUCO’S by Ingrid.

La Festa Major é sens dubte una de les maneres més divertides de passar els estius més càlids a Gràcia, però a alhora també pot ser un bon espai i punt de trobada per conscienciar al públic de les malalties greus en els nens i nenes. 

Per aquest motiu des de fa uns anys, la Fundació Festa Major de Gràcia aprofita el gran ressò de la celebració per donar visibilitat a entitats que desenvolupen projectes socials de rellevància al nostre país. Enguany, l’entitat solidària escollida és la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que treballa per oferir la millor qualitat de vida possible als nens i joves amb malalties greus i les seves famílies.

A totes les paradetes de les comissions de les festes de Gràcia, tothom qui ho vulgui podrà aportar el seu donatiu a la Fundació Villavecchia adquirint els clauers i pins solidaris fets a mà per LEUCO’S by Ingrid.

Què són els LEUCO’S by Ingrid? |

L’Íngrid tenia 10 anys quan li van diagnosticar leucèmia, l’any 2018. Per passar les llargues hores a l’hospital i a casa, va tenir la idea de crear uns petits leucòcits de colors (com els que els seus metges veien a través del microscopi) en forma de clauers i pins de feltre. Amb aquests productes fets a mà, anomenats LEUCO’S, ha recaptat fons des del 2018 per a programes d’investigació del càncer infantil, i a partir d’aquest 2023 tots els donatius recollits per ella i la seva família es destinen a les beques de formació en oncologia i hematologia pediàtriques de la Fundació Villavecchia. 

On es podran trobar els clauers i pins solidaris? |

Del 15 al 21 d’agost, els LEUCO’S a benefici de la Fundació Villavecchia es podran trobar a les 26 paradetes de les comissions de la Festa Major de Gràcia, i també als tres punts d’informació situats a la plaça del Diamant, a la plaça Revolució i al carrer de l’Alzina, 9, amb horari de 10 a 21 h. En aquests tres punts d’informació s’hi podrà adquirir una versió especial dels LEUCO’S que s’inspira en els Gegants de la Festa Major de Gràcia: la Gresca i el Torradet.

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia treballa des del 1989 per oferir la millor qualitat de vida possible als nens i joves amb malalties greus que els limiten la vida; garanteix el suport i l’acompanyament necessari a les seves famílies, i promou avenços en l’assistència, la investigació i la formació en oncologia i hematologia pediàtriques en coordinació amb els cinc hospitals de referència a Catalunya. Gràcies a les aportacions de particulars i empreses, i a iniciatives com la dels LEUCO’S by Ingrid, la Fundació Villavecchia pot seguir duent a terme la seva tasca.

Don't Miss

La Zona de lleure per a gossos de Travessera clausurada

A partir del 15 de juliol de 2024 l’àrea d’esbarjo per a

Torna el Concurs de Balcons, portalades i comerços guarnits 2024

Un any més des de la Fundació Festa Major de Gràcia es