Gràcia Comunicació posa en marxa la campanya «Salvem el TOT Gràcia, fent-vos Comerç Protector»

septiembre 27, 2022

Amb motiu de la situació econòmica actual que condiciona/compromet la viabilitat de la revista i el diari digital TOT Gràcia, la seva editora Gràcia Comunicació ha decidit posat en marxa la campanya de micromecenatge-publicitari «Salvem el TOT Gràcia, fent-vos Comerç Protector».

L’objectiu d’aquesta campanya és aconseguir un volum de comerços i empreses que a un cost baix, s’anunciïn tot l’any a les pàgines de la revista TOT Gràcia en que cada trimestre edita 8.000 exemplars.

Les causes |

L’any 2016 es publicava per la Festa Major de Gràcia el primer número de la revista TOT Gràcia i poc després es posava en marxa el diari digital www.totgracia.com. Els dos projectes van poder veure la llum gràcies al suport
de comerços, clients i anunciants.

Des de llavors han passat ja sis anys de la trajectòria del TOT, primer amb un diari digital i al cap de pocs mesos amb una edició en paper que va veure la llum per la demanda que havíem vist que tenia: clients i anunciants ens demanaven la publicació en paper i en tots aquests mesos hem aconseguit fer una revista trimestral de distribució gratuïta amb especial dedicació a l’activitat comercial, la cultural, el tercer sector i la història. Una revista per llegir.

Sis anys publicant el TOT Gràcia |

Han passat sis anys, hem publicat 16 números amb un tiratge per edició de 8.000 exemplars repartits en els cinc barris del Districte de Gràcia, i hem creat un diari digital que ha arribat a les 20.000 visites mensuals.

L’any 2020, el de la pandèmia, ha estat un punt d’inflexió però no pas com l’imaginàvem nosaltres. A partir d’aquí res ha tornat a ser com abans: difi cultats per continuar editant en format físic amb motiu de l’augment desorbitat del paper per imprimir -entre un 30 i 40%, més car-, l’augment del preu del transport i les diferents despeses de l’equip humà han fet que cada cop sigui més difícil treure al carrer el TOT.

Som una revista que, des dels inicis, només ha tingut com a font d’ingressos la publicitat que comerços, botigues i empreses han posat a les pàgines del TOT, fent-nos confiança per mitjà de la publicitat, però sense cap ajuda
de les administracions locals. A totes aquestes empreses i clients, moltes gràcies!

Ara, però, si volem que Gràcia continuï llegint la revista en paper TOT Gràcia i el seu digital, necessitem el suport de moltes més empreses, comerços i entitats per tal de poder tenir una mínima viabilitat econòmica i poder, entre altres coses, fer front al pagament de la impressió de cada número (4 l’any), a les retribucions econòmiques a l’equip de periodistes que fa les peces que componen la revista i el diari digital i a les despeses generals, i així enfortir encara més aquest projecte comunicatiu.

Ajudue-nos i feu-vos «Comerç Protector» |

La Campanya «Comerç Protector» consisteix en una acció de micromecenatge-publicitari pensada per a empreses i comerços, que, d’una banda, volen fer-se veure en l’àmbit publicitari al Districte de Gràcia per un mòdic preu, per sota de les tarifes habituals del TOT i, de l’altra, ajudar a tirar endavant la revista en paper i el web del TOT GRÀCIA.

Els comerços que es facin «Comerços Protectors» tindran 4 insercions publicitàries, 1 per número (4 números a l’any) amb un tiratge de 8.000 exemplars per número i 32.000 anuals. També disposaran d’un anunci al web del TOT GRÀCIA, que farà que la publicitat recurrent tingui un major impacte
i doni com a resultat la captació de nous clients per a les empreses anunciants. A més cada comerç adherit tindrà un distintiu al seu local en què s’indicarà que aquest comerç és «Comerç Protector del TOT» i a més distribuïdor oficial.

Si s’aconsegueix el mínim de comerços protectors per tirar endavant el projecte, voldrà dir que es podran pagar les despeses d’impressió i distribució dels 4 números de la revista, pagar despeses d’impostos i les retribucions a l’equip de periodistes que produeix els articles, tant de la versió paper de la revista com del diari digital.

Ara més que mai el vostre suport és essencial, trobareu més informació en aquest enllaç, i el correu electrònic per si voleu fer-vos «Comerç Protector».

Don't Miss

La Zona de lleure per a gossos de Travessera clausurada

A partir del 15 de juliol de 2024 l’àrea d’esbarjo per a

Torna el Concurs de Balcons, portalades i comerços guarnits 2024

Un any més des de la Fundació Festa Major de Gràcia es