Fins el 30 de setembre el Coll Fantasy busca propostes sobre intel·ligència artificial

El Coll Fantasy és el cicle d’activitats que treballa des de Gràcia per a la difusió del gènere fantàstic i la ciència-ficció. Aquest cicle d’activitats pretén donar a conèixer el vincle entre les arts i els generes de ficció. Enguany els organitzadors del cicle han decidit apostar per la intel·ligència artificial.

Així doncs, els responsables del Centre Cívic El Coll – La Bruguera organitzadors del cicle, han obert convocatòria artística per crear una exposició col·lectiva d’obres dedicades a la intel·ligència artificial. La convocatòria acceptarà propostes fins al 30 de setembre i la mostra estarà oberta al públic del 9 al 30 de novembre.

El projecte porta per títol «L’ànima de les màquines: interrogar l’IA des de les arts», i busca propostes que investiguin com aquesta disciplina pot influir en la generació d’imatges i en la creació artística, i que reflexionin sobre el seu impacte en la societat tant en l’àmbit social, ètic, entre d’altres, així doncs la iniciativa pretén proporcionar un punt de trobada entre l’art, la tecnologia i la reflexió crítica per generar espais de diàleg i reflexió al voltant d’aquesta nova realitat.

La convocatòria s’adreça a artistes, i creadors de totes les edats i diferents coneixements. Per a participar, cal omplir un formulari que trobareu en aquesta pàgina web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat