El Cicle Opera amb Gràcia torna a aixecar el teló a l’Oratori Sant Felip Neri de

El Festival Òpera amb Gràcia  esclafa motors per tornar a porta la passió per l’òpera al cor del barri de Gràcia fins el proper 29 de juliol de 2023. Aquesta iniciativa està organitzada per Krieger Management i el mestre Guerassim Voronkov amb la col·laboració de l’Oratori Sant Felip Neri de Gràcia i l’Ajuntament de Barcelona.

El dissabte 8 de juliol, es representarà Carmen de G. Bizet, en versió semi escenificada amb el Cor de l’Òpera de Terrassa i els cantants Facundo Muñoz, Anna Gomà, Juan Carlos Esteve i Violeta Alarcón dirigits musicalment per Guerassim Voronkov i escènicament per Maria Voronkova.

El dissabte 15 de juliol es presenta l’espectacle de nova creació Les dones en la història de l’òpera, un viatge que gira entorn de la figura femenina des del barroc, fins avui, interpretat per la pianista Olga Kobekina, l’actriu i directora d’escena Maria Voronkova i la soprano Romina Krieger

I el dissabte 22 de juliol s’estrena l’òpera La Serva Padrona de G.B. Pergolesi en versió escenificada amb un petit conjunt instrumental protagonitzada per la soprano Cecília Rodríguez i el baríton Toni Marsol.

El festival incorpora aquest any una nova activitat: un cicle de concerts de música de cambra que tindrà lloc els diumenges 9, 16 i 23 de juliol al mateix Claustre. Podeu consultar la programació al seu web oficial.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat