El Carnestoltes arriba a Gràcia fins al 10 de febrer

Durant tota aquesta setmana Gràcia viurà la festa del Carnestoltes amb diverses activitats des del 8 i fins al dissabte 10 de febrer de 2024.

Celebració del Dijous Gras, concurs de truites de Dijous Gras, tallers de fabricació, o les diferents rues de carnestoltes pels carrers dels barris i les activitats que ens proposen els mercats municipals.

El dissabte 10 de febrer serà el dia amb més activitats, entre elles destaquem la Rua de Carnestoltes al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova a les 17.00 hores a la plaça de la Sedeta. O la Rua infantil a càrrec de l’Escuats de la Malèfica del Coll al barri del Coll a les 11.00 hores. A la Vila de Gràcia la tradicional Rua iniciarà el seu recorregut a les 18.00 hores als Jardinets de Gràcia.

A més el mateix dissabte els diferents mercats de Gràcia, Mercat de l’Abaceria, Mercat de l’Estrella, i Mercat de Lesseps ens oferiran diverses activitats entre elles tallers de màscares, xocolatades, concursos i música en viu.

I a partir de les 12.00, ‘Folk als Mercats: Taller de cançó del CAT’, música d’arrel itinerant. Podeu consultar tota la programació en aquest web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat