El 28 de gener podrem conèixer la finca Sansalvador dins de «Les grutes de Vallcarca»

El dissabte 28 de gener de 2023 l’Ateneu Fort Pienc, La Casa Elizalde, Casa Golferichs i Urgell organitzen una visita guiada a la casa Sansalvador de Vallcarca a tocar al parc de la Creueta del Coll.

La finca Sansalvador, és un edifici modernista construït per l’arquitecte Josep Maria Jujol per encàrrec del doctor Sansalvador l’any 1909. A l’interior s’amaguen unes grutes excavades a la roca que porten fins a un pou d’aigua on es va trobar aigua medicinal. Així doncs, la visita guiada per al dissabte 28 servirà per conèixer aquesta construcció, però sobretot també per descobrir els escriptors, pintors, músics i dibuixants relacionats amb Vallcarca i els Penitents, dins del districte de Gràcia.

Les persones que participin de l’activitat recorreran els carrers estrets de Vallcarca, les pujades i escales, i també els solars fruit d’enderrocs. Pel que fa a les grutes de la finca, conserven els elements molt interessants de veure, avui dia la finca és la seu del Taller d’Història de Gràcia, i té una façana també amb formes originals, i el conjunt està declarat Bé Cultural d’Interès Local.

Trobareu més informació sobre aquesta visita i la forma de fer les vostres inscripcions en aquesta web.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat